Add Your Text Here.

See posts by tags

See posts by categories

Nike

0 0
Read Time:1 Minute, 22 Second

Nike

Et av de største firmaene innenfor sport er selveste Nike, aller de fleste som har levd i denne planeten har faktisk noe anelse på hva Nike er og hvordan logoen deres ser ut som. Når man er så stor som er Nike så er det mange som følger med på deg. Alle har noe forventinger om til alt mulig rart og et av hovedfokusene nå for tiden er hvordan bedrifter gjør det når det gjelder klima og bærekraft.

Move to Zero

Move to zero er Nike sitt mål mot null Co2 utslipp og null avfall, Nike er kjent for å være et sports merke og sponser mange store idrettslag, idrettsutøvere og mye mer.

 Ta grepet sammen med Nike!

Hos utvalgte Nike butikker har Nike bærekraftige metoder og sammen med Nike og deres kunder vil disse målene skje kun med samarbeid fra begge parter. De har kommet med flere måter å n-å disse målene på.

Reuse-A-Shoe

https://sneakernews.com/wp-content/uploads/2013/06/nike-reuse-a-shoe.jpg

Nike er veldig flinke med sine men det er ikke nok for å være bærekraftige med Nike kan du resirkulere dine Nike sko slik at Nike kan gi dem et nytt liv slik at Nike kan nå sine mål med å være bærekraftig og hjelpe til miljøet i verdenen. Nike tar imot alle sko uansett merke, men har noen regler på hvilke sko som kan bli tatt imot, dessverre aksepteres det ikke sandaler, dress sko, sko med metal (kommer an på hva metallet og hvor mye) og noen få regler til.

Kilder :

https://www.nike.com/help/a/recycle-shoes

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

 • May 05, 2022
 • 3 minutes read

OKR

Mange bedrifter bruker sliker planer som okr som f.eks google, zalando. Dette blir brukt fordi det skaper engjasment og sammarebeid for de målene man har satt opp eller virksomheten som har settet opp for deg/dere. Hvis en virksomhet alltidnår sine mål kan det skyldes av for enkle mål og har ikke noe mål som utfordredem […]

 • Mar 03, 2022
 • 2 minutes read

Tesla

Et av hoved målene og grunnene for at Tesla er store som de er i dag er på grunn av hvor press de setter seg ovenfor hvordan de mener deres elbil løsning er et av løsningene for minske Co2 utslipp. Bærekraft Tesla er laget for vare og ifølge Tesla er de fleste tilfellene der bilen […]

 • Mar 03, 2022
 • 3 minutes read

Frafall fra videregående skole Fra ung alder har mange av oss hørt at det er viktig å komme seg til skolen, viktig å få seg en god utdannelse og stadig blir dette mindre populært. Frafallet fra videregående har økt gjennom årene. Ifølge SSB har 79,6 prosent fullførte studie eller yrkeskompetanse av 5/6 år. Det er […]

 • Jan 01, 2022
 • 3 minutes read

Nanoteknologi

Enkelt forklart De fleste av oss vet og mange av oss tror vi vet hva nanoteknologi er. Nanoteknologi som du sikkert vet av navnet, tar plass veldig smått du kan forestille deg en nanometer på lengden av molekyler inni i kroppen din. Måten jeg har skjønt nanoteknologi på er arbeid I mikroskopiske nivåer. Hva bruker […]

 • Jan 01, 2022
 • 3 minutes read

Blokkjeder?

Hva er Blokkkjeder? Har vi bruk for det? Enkelt forklart så er en blokkjede en enkel måte å holde styr på den kan forklares som en digital regnskapsbok der det enkelt kan spore og synliggjøre transaksjoner en bokkjede er for eksempel er Bitcoin som de fleste har hørt om. Det som gjør det sikkert med […]

 • Jan 01, 2022
 • 1 minute read

Platformtjenster

Platformtjenster er en platfrom som utfører ulike tjenster for sine brukkere. Jeg har valgt å skirve om platformen Finn med. Finn er en av og kanskje det største mest besøkte nettsiden her i Norge som anonnsierer for privatpersoner og bedrifter deres vare(r). Grunnen til at jeg valgte å skrive om Finn er pågrunn av hvor […]

 • Jan 01, 2022
 • 1 minute read

3D Printere

3D printere har kommet seg en god vei siden dette startet. Det starter med at man plotter inn ideen eller det man ønsker å printe ut med riktige målinger kommer som kommer ann på for stor selve printeren, ellers finnes det nettsider der man kan laste ned allerede ferdig lagde 3d objekter og alt man […]

 • Jan 01, 2022
 • 1 minute read

Kunstig intelligens

Hva er forskjellen mellom deg og mobilen din? Kunstig intelligens har kommet en god lang vei siden de første mobiltelfonene. Akkurat som menneskene så blir vi stadige og stadige bedre. Er dette bra eller dårlig. Mange mener kunsteng intelligens har nådd sine grenser. Et av de største punkter du kan finne og lese om kunstig […]